Kinderopvang

Voor- en naschoolse opvang

FloreoKids en Smallsteps zijn de 2 organisaties die de voor- en naschoolse opvang voor uw kind kunnen verzorgen. Beide organisaties bevinden zich in de directe nabijheid van de school. Indien u gebruik wilt maken van de door hen aangeboden voorzieningen, kunt u contact met de desbetreffende organisatie opnemen. De voor- en naschoolse opvang vindt plaats op de eigen locatie van Smallsteps of Floreokids. Zij brengen uw kind naar school en halen uw kind desgewenst ook weer op. Enthousiaste en deskundige pedagogisch medewerkers zijn daar betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen.

De buitenschoolse opvang bestaat uit voorschoolse opvang, naschoolse opvang én vakantieopvang. Voorschoolse opvang vindt plaats vanaf 7.00 uur. De kinderen ontbijten met elkaar en hebben daarna nog kort de tijd om te spelen.

Naschoolse opvang is uit school tot 18.30/19.00 uur. Er is een afwisselend activiteitenprogramma, afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Uiteraard is er ook ruimte om na een drukke schooldag even lekker niets te doen.

Tijdens alle officiële basisschoolvakanties is de opvang de hele dag open en worden er regelmatig uitstapjes gemaakt. FloreoKids biedt ook opvang op de roostervrije dagen van school.

Neemt u gerust contact op met Floreokids om de mogelijkheden voor u te bespreken. Ook bent u van harte welkom een kijkje te nemen op de locatie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van FloreoKids.

 

Tussenschoolse opvang

Wat betreft de tussenschoolse opvang, is sprake van het zogenaamde ‘collectief overblijven’. Indien u wenst dat uw kind(eren) gebruik maken van de tussenschoolse opvang dan wordt daar een overblijfbijdrage voor gevraagd. Onder toezicht van de medewerkers van Lunchtijd Leiderdorp kunnen de kinderen voor of na het eten buitenspelen. De administratieve organisatie van de tussenschoolse opvang ligt bij 't Bolwerk.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences