Laatste nieuws

Afscheid van overblijfmedewerkers

Aanstaande donderdag nemen we afscheid van Janneke. Zij was de afgelopen 4 jaar als pedagogisch medewerker en teamleider van de overblijf van maandag tot en met donderdag aanwezig. Janneke gaat een studie orthopedagogiek volgen en moet daarom afscheid van ons nemen. Natuurlijk gaan we Janneke enorm missen, we wensen haar heel veel succes met haar studie!!

 

Koen en Angela, beide werkzaam bij de TSO op donderdag, nemen ook afscheid. Angela werkt al sinds mensenheugenis bij de TSO op 't Bolwerk, maar kiest nu voor haar vrije tijd. Koen, al een aantal jaar werkzaam bij de TSO op 't Bolwerk, neemt ook afscheid van ons. Deze vaste vertrouwde gezichten gaan we natuurlijk missen!! We wensen ze alle drie heel veel succes.

 

bgErtG4wet

Sluiting kunstweken

----------------- INFOTEKST: LET OP EINDE DE KUNSTWEKEN NADERT ------------------

 

De Kunstweken bijna afgelopen

Binnenkort eindigt ons Kunstweken-project (zie Museumfolder voor de einddatum). Dan sluiten alle musea automatisch en kunnen er ook geen kunstproductjes met kindertekeningen meer worden besteld. Mocht u de creatie van uw kind nog willen (laten) bewonderen of er een leuk souvenir van willen kopen, wacht dan niet te lang. 

Zoals u wellicht al weet zijn alle aankopen geheel vrijblijvend, maar met uw bestelling stelt u de organisatie in staat dit project kostenloos aan scholen aan te bieden. Bovendien gaat een deel van de opbrengst van de museumshops direct naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Heeft u al iets besteld? Na sluiting van de musea (en na de vakantie) krijgen de kinderen alle gekochte spulletjes in een tasje mee naar huis. Leerlingen die hun museum geopend hebben ontvangen dan ook de welverdiende wenskaart met hun eigen naam en tekening erop.

 

----------------- EINDE INFOTEKST: LET OP EINDE DE KUNSTWEKEN NADERT -----------------

 

Kalender

<< oktober 2021 >>
madiwodovrzazo
       
27282930123
       
45678910
       
11121314151617
       
18192021222324
       
25262728293031
16 oktober Herfstvakantie
5 december Sinterklaas

v

telraam

Speelplein

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren