Inloggen

PCB 't Bolwerk

preview
Weekbrief 32
Jarig

 

Wo 27 mei
Manuel  (11 jaar) - groep 7
  Liam  (9 jaar) - groep 5
Do 28 mei
Juf Natascha - groep Vlinders

 

Verjaardagskaart- Uil- Zie ik het goed? Jarig | Kaartje2go

Gym

Wat hebben we een geluk met het prachtige weer! Nu de gymzaal nog gesloten is voor gebruik, geven de gymjuffen op maandag en vrijdag gewoon buiten gym. En dat is eigenlijk wel hartsikke fijn! 

 

 

IMG_20200515_095757532.jpg

 

IMG_20200515_095815312.jpg

Update Corona maatregelen

Gisterenavond hebben we via de persconferentie te horen gekregen dat de basisscholen per 8 juni weer volledig open gaan. Dit betekent dat alle kinderen, iedere dag, weer naar school gaan. Eerlijk gezegd zijn wij daar erg blij mee! Hoewel we ook heel blij waren dat we weer deels open mochten, keken we uit naar het moment dat we weer allemaal op school mogen zijn.

 

De PO raad, die leidend is in de te volgen protocollen in het basisonderwijs, heeft volgende week het huidige protocol aangepast naar de nieuwe situatie per 8 juni. We zullen u dan ook naar aanleiding van dat protocol eventuele aanpassingen van de huidige maatregelen met u delen.

 

Tot 8 juni zullen we werken volgens de huidige schema's.

 

Op 1 juni is de school gesloten in verband met eerste Pinksterdag. De kinderen die die dag dus niet naar school kunnen willen we graag woensdag 3 juni op school zien. Voor die week gelden dus de volgende schooldagen:

 

Groep 1: maandag/donderdag        wordt in de week van 1 juni     woensdag/donderdag

Op de woensdag gelden de gewone schooltijden. Groep 1 t/m 4 tot 11.30 uur groep 5 t/m 8 tot 12.30 uur.

Groep 2: dinsdag/vrijdag                 blijft in de week van 1 juni        dinsdag/vrijdag

 

Voor de goede orde herhalen we nog even dat de aan het begin van het schooljaar geplande roostervrije dag voor de groepen 1 t/m 4 op 2 juni is komen te vervallen en dat de school die dag gewoon open is en we de kinderen van de dinsdag/vrijdag groep die dag op school verwachten.

 

Scholen en bso per 8 juni weer helemaal open, vergoeding ouders ...

 

 

 

Maatregelen RIVM op school

Inline image

juf Geerte

Juf Pavone kan weer voor de klas, wat betekent dat het herstel van de 2 operaties aan verschillende nekhernia's goed is verlopen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Dit betekent helaas ook dat we afscheid moeten gaan nemen van juf Geerte, die de vervanging van juf Pavone in groep 6 voor haar rekening heeft genomen. We zijn juf Geerte heel dankbaar!

Uiteraard gaan we nog op een nog nader te bepalen moment afscheid van haar nemen met groep 6. Juf Geerte zal niet helemaal verdwijnen gelukkig en af en toe nog op 't Bolwerk onderteunende werkzaamheden verrichten.

 

Bedankt lieve Juf | PrimeurCards

Schoolfotograaf foto's broertjes/zusjes

Op donderdag 28 en vrijdag 29 mei komt de schoofotograaf naar 't Bolwerk. Na overleg met de fotograaf zullen er wel broertjes/zusjes foto's worden gemaakt van de kinderen die op 't Bolwerk zitten. Nu de scholen op 8 juni weer volledig open gaan is er wellicht een optie om de klassenfoto's na 8 juni te maken. Deze vraag ligt bij de fotograaf, uiteraard ook afhankelijk van beschikbaarheid. Mocht dit lukken, dan wordt u daar uiteraard over op de hoogte gesteld.

 

4 juni komt de schoolfotograaf! - Kindcentrum De Hoge Ven

Traktaties op school

Met ingang van 8 juni mogen kinderen weer op school trakteren. Enkel voorverpakte traktaties zijn dan toegestaan. Trakteren gebeurt altijd in overleg met de leerkracht.

 

traktaties_juffentraktatie_coronaproof_HEMA_Action_Wibra_mamablogger_

Belangrijke data

Grip op de dag (agenda) | Servicepaspoort

 

21 en 22 mei        Hemelvaartvakantie - school is gesloten

28 en 29 mei        Schoolfotograaf

1 juni                    2e Pinksterdag - school is gesloten

8 juni                    School weer geheel geopend. Alle kinderen gaan dan weer 5 dagen per week naar school.

 

NB: de roostervrije dag die voor de groepen 1 t/m 4 stond gepland op 2 juni gaat NIET door. De kinderen gaan die dag volgens het geldende rooster naar school.