Actueel

Opening rookvrij schoolplein op Unity tv

https://youtu.be/1xuv7Nlozpo

 

Via bovenstaande link kunt u het filmpje gemaakt door Unity tv bekijken van de opening van het rookvrije schoolplein gisteren.

 

8 april 2019 

LEIDERDORP - Een rookvrije omgeving. Steeds meer sportverenigingen en scholen willen het, zo ook basisscholen de Hobbit en Bolwerk in Leiderdorp.

De kinderen zijn er erg blij mee ‘ik woon hier dichtbij dus ik ben erg blij dat ik het dan niet meer ruiken. Ook zijn de kinderen blij omdat hun ouders roken en dit nu niet meer kan op school. Wethouder Angelique Beekhuizen is het gerook ook meer dan zat. ‘We willen dat er niet in het zicht van de kinderen gerookt wordt, en we willen dat de kinderen het roken niet meer zullen zien en het daardoor het ook niet normaal gaan vinden’.

 

Bassisschool De Hobbit en 't Bolwerk rookvrij

9 aprilLees verder
Schoolplein rookvrij!!

Heeft u de bordjes al zien hangen?? Sinds vandaag is het schoolplein van 't Bolwerk en de Hobbit officieel rookvrij!

Samen met de gemeente Leiderdorp zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk kinderen kunnen opgroeien in een rookvrije omgeving. 

De opening vond plaats om 12 uur door de wethouder van Leiderdorp. Na een mooie toespraak van de directeur van de Hobbit heeft de wethouder het bordje onthuld. Het Leiderdorps weekblad was aanwezig en ook een camera van Unity tv. 

 

8 aprilLees verder
Techniek atelier 'gierige graaiers'

Iedere vrijdagmiddag komt juf Barbara bij ons op school voor de ateliers techniek. Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kunnen elke 4 weken kiezen voor een nieuw atelier, dus ook voor techniek. De afgelopen ronde hebben ze 'gierige graaiers' gemaakt, een spaarpot met een gierig monster dat muntjes graait.

Ze zijn prachtig geworden!!

8 aprilLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren