Laatste nieuws

Avondvierdaagse

Binnenkort is het weer zo ver, de jaarlijkse avondvierdaagse, georganiseerd door Velocitas!! Dit jaar kunt u zich enkel digitaal inschrijven. Het is echter wel heel leuk als de kinderen met elkaar de avondvierdaagse kunnen lopen. Ieder jaar proberen wij voor de kinderen van 't Bolwerk ergens op de route van de 5 km en de 10 km een limonadepost te hebben, waar ze even een korte pauze mogen houden en iets te drinken krijgen. Voor de bezetting van deze limonadekraampjes zijn wij op zoek naar vrijwilligers!! Er zijn al 2 leerkrachten die gaan zitten en ook 4 ouders hebben zich al opgegeven, maar we hebben meer mensen nodig!!

 

Het zou ideaal zijn als we iedere avond een limonadepost bij de 5 en de 10 km kunnen neerzetten. Fijn als je niet alleen hoeft te zitten. De post op de laatste avond is dezelfde voor de 5 en de 10. We hebben 7 posten x 2 mensen = 14 man nodig. De teller staat nu op 4 ouders en 2 leerkrachten. Geeft u zich op voor 1 avond?? U maakt er de kinderen heel blij mee!!

 

Alvast, namens de kinderen, hartelijk dank!!

 

Afbeeldingsresultaat voor avond4daagse velocitas 2019

Opening rookvrij schoolplein op Unity tv

https://youtu.be/1xuv7Nlozpo

 

Via bovenstaande link kunt u het filmpje gemaakt door Unity tv bekijken van de opening van het rookvrije schoolplein gisteren.

 

8 april 2019 

LEIDERDORP - Een rookvrije omgeving. Steeds meer sportverenigingen en scholen willen het, zo ook basisscholen de Hobbit en Bolwerk in Leiderdorp.

De kinderen zijn er erg blij mee ‘ik woon hier dichtbij dus ik ben erg blij dat ik het dan niet meer ruiken. Ook zijn de kinderen blij omdat hun ouders roken en dit nu niet meer kan op school. Wethouder Angelique Beekhuizen is het gerook ook meer dan zat. ‘We willen dat er niet in het zicht van de kinderen gerookt wordt, en we willen dat de kinderen het roken niet meer zullen zien en het daardoor het ook niet normaal gaan vinden’.

 

Bassisschool De Hobbit en 't Bolwerk rookvrij

9 aprilLees verder
Schoolplein rookvrij!!

Heeft u de bordjes al zien hangen?? Sinds vandaag is het schoolplein van 't Bolwerk en de Hobbit officieel rookvrij!

Samen met de gemeente Leiderdorp zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk kinderen kunnen opgroeien in een rookvrije omgeving. 

De opening vond plaats om 12 uur door de wethouder van Leiderdorp. Na een mooie toespraak van de directeur van de Hobbit heeft de wethouder het bordje onthuld. Het Leiderdorps weekblad was aanwezig en ook een camera van Unity tv. 

 

8 aprilLees verder

Kalender

<< juli 2019 >>
madiwodovrzazo
       
1234567
       
891011121314
       
15161718192021
       
22232425262728
       
2930311234

v

telraam

x

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren