Inloggen

PCB 't Bolwerk

preview
Weekbrief 34
Schoolfeest 1 juli

Op vrijdag 1 juli is het eindelijk weer zover! Een oud en vertrouwd schoolfeest voor kinderen en ouders van 't Bolwerk! Met de zomervakantie in aantocht is het thema van dit jaar:

 

FVSFVV

 

In verband met dit schoolfeest zijn de kinderen om 12.00 uur vrij die dag. Het schoolfeest barst dan los om 15.30 uur. U bent van harte uitgenodigd!! Om 18.00 uur sluiten we het schoolfeest af met de optredens van de groepen. Iedere groep zal een optreden geven. We verwachten dan rond 18.30 uur klaar te zijn. 

 

U komt toch ook??

 

zbdfgb

Wenmiddag groepen 2,3,4

Op 30 juni zullen de kinderen die volgend jaar naar groep 3, 4 en 5 gaan even 3 kwartier gaan kennismaken in het nieuwe lokaal. Zeker voor de leerlingen van groep 2 die volgend jaar groep 3 worden is het een hele overstap, dus leuk om alvast even te kijken.

 

cWEDF

Avond4daagse

xgxgfb

 

  • Tussenstand inschrijvingen avond4daagse; momenteel 73 leerlingen van ‘t Bolwerk hebben zich ingeschreven.

Jullie zijn bij deze uitgenodigd voor het slotfeest van de Velocitas Avond4Daagse Leiderdorp na de feestelijke finish met Marchingband Tamarco!

Wat vieren we?! Natuurlijk de 50 edities van dit mooie evenement! 

Wie vieren er allemaal mee? Deelnemers, aanmoedigers van deelnemers, vrijwilligers, commissie én oud-commissieleden en alle Velocitanen! 

Waar is dat feestje?! Aan de finish, namelijk op Velocitas in de kantine & op het veld! 

Limonadeposten Avond4daagse
Binnenkort begint de avond4daagse weer, ouderwetse stijl! Er hebben zich al veel kinderen ingeschreven van 't Bolwerk. Natuurlijk willen wij hen ook dit jaar weer tijdens de tocht wat te eten en drinken aanbieden. Limonadeposten kunnen niet zonder vrijwilligers worden georganiseerd. Hieronder kunt u zien welke posten er zijn. Wilt u een limonadepost bemannen? Dit kunt u dan aangeven bij Renate Verbiest.
 
f
 
 
Belangrijke data
1 juni t/m 17 juni - CITO leerlingvolgsysteem toetsen groep 3 t/m 7
21 juni t/m 24 juni - Avond4daagse Leiderdorp
1 juli - Schoolfeest
5 juli - Musical groep 8
6 juli - 10.00 uur uitzwaaien groep 8
8 juli - 12.00 uur start zomervakantie voor alle groepen!!
 

 

dfbvdf

Ingezonden
Velocitas organiseert een GIGA KANGOEROE-DAG zaterdag 18 juni voor de leeftijd van 3-6 jaar

gbhnzbh