Inloggen

PCB 't Bolwerk

preview
Weekbrief 33
Pinksteren

Aankomend weekend kunnen alle leerlingen genieten van een extra lang weekend. De groepen 5 t/m 8 zijn maandag vrij in verband met tweede Pinksterdag. Op dinsdag 7 juni verwachten we hen weer op school. De groepen 1 t/m 4 hebben aansluitend op dinsdag 7 juni een roostervrije dag en zijn vrij. Op woensdag 8 juni verwachten we hen weer op school. 

Het beloofd mooi weer te worden. We wensen iedereen fijne, zonnige dagen.

 

scAFSF

tweede plaats regiofinales schoolvoetbal!

Gisteren heeft het team uit groep 6 dat de regiofinales had behaald, een fantastische prestatie geleverd! Ze zijn tweede van de hele regio geworden. Super trots zijn we op ze, vooral omdat ze ook heel veel plezier hebben gehad met elkaar.

 

qefq34

Basketbal 3x3

Tijdens het afgelopen 3X3 schoolbasketballtoernooi heeft de organisatie aan de kinderen verteld dat er een Street League komt. Veel kinderen waren hier enthousiast over. Nu kunnen we goed nieuws melden, de 3x3 Street league is terug en zal ook weer in Leiderdorp worden gespeeld!

 

Dit jaar kunnen de kinderen uit de groepen 6/7/8 zich inschrijven voor de categorie U13 mix. De Street league zal vanaf 10 tot 25 juni worden gespeeld en wel op zaterdagochtend van 10 tot 2. Maak een team, schrijf je in en maak kans op toffe prijzen! Geef je op via deze Link: https://streets.3x3unites.com/

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Joyce Thissen • vitaliteitscoach Incluzio Leiderdorp

 

op[

Belangrijke data

6 juni - tweede Pinksterdag, school is gesloten

7 juni - Roostervrije dag groepen 1 t/m 4

1 juni t/m 17 juni - CITO leerlingvolgsysteem toetsen groep 3 t/m 7
21 juni t/m 24 juni - Avond4daagse Leiderdorp
1 juli - Schoolfeest
5 juli - Musical groep 8
6 juli - 10.00 uur uitzwaaien groep 8
8 juli - 12.00 uur start zomervakantie voor alle groepen!!
 

 

dfbvdf

Ingezonden
Filmmiddag voor Oekraïense vluchtelingen

b.kb.,bj.,