Inloggen

PCB 't Bolwerk

preview
Weekbrief 30
Jarig
Do 30 april
Josia  (9 jaar) - groep 4
  Evi  (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes
Vr 1 mei
Jasmijn  (8 jaar) - groep 4
  Nilofar  (13 jaar) - groep 8
Zo 3 mei
Vera  (5 jaar) - groep Vlinders
Di 5 mei
Daan  (11 jaar) - groep 7
Wo 6 mei
Meester Jan - groep 8
Do 7 mei
Fien  (10 jaar) - groep 6
Ma 11 mei
Donya  (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes
  Oliver  (7 jaar) - groep 3
Wo 13 mei
Fenna  (6 jaar) - groep Lieveheersbeestjes
Vr 15 mei
Joley  (9 jaar) - groep 5
  Demi  (11 jaar) - groep 6
Za 16 mei
Nicklas  (10 jaar) - groep 6

 

Gefeliciteerd Archieven - Context Cards

Ontwikkelingen coronavirus

 

Deze week is duidelijk geworden dat de school na de meivakantie (vanaf 11 mei) weer geleidelijk en gedeeltelijk open mag. In alle eerlijkheid: We zijn hier al ontzettend blij mee en kunnen niet wachten om de kinderen weer in de klassen te zien!

De organisatie van dit alles roept de nodige vragen op. Hoewel dit scenario niet als een verrassing komt, vraagt het ook nu nog veel overleg en afstemming. De kinderopvang en BSO spelen hierin mede een rol, maar ook het feit dat het ministerie protocollen ontwikkelt waarmee de scholen moeten gaan werken.

Wij werken hard aan het organiseren van het onderwijs, binnen de grenzen van wat toegestaan en mogelijk is. Daarbij is uitgangspunt dat we de groepen in tweeën splitsen. Beide helften komen dan in ieder geval twee volledige dagen per week naar school. Volgende week wordt u via de weekbrief geïnformeerd over de exacte opzet, verdeling en afspraken die we daarbij hanteren. Bij de indeling is zoveel mogelijk getracht om broertjes en zusjes op dezelfde dagen naar school te laten gaan en wordt er zoveel als mogelijk rekening gehouden met dagen waarop u al gebruik maakt van de BSO.

We begrijpen dat er bij u wellicht al vragen en ook voorkeuren zullen leven. We hopen ook op uw begrip dat het niet mogelijk is met wensen rekening te houden. Daarbij merken we voorzichtig op, dat de nieuwe organisatie waarschijnlijk voor zeer beperkte tijd zal gelden. Er klinken nu al geluiden dat de basisscholen spoedig volledig kunnen openen.

Met elkaar zullen we van de komende periode het beste maken voor (en eindelijk ook: mèt) de kinderen!

 

Meivakantie

Volgende week begint de meivakantie. Dat zal een andere ervaring zijn dan anders!

 

Bij vragen over opvang in de meivakantie kunt u zich richten tot FloreoKids via info@floreokids.nl of 071-5817777.

 

Er is de afgelopen tijd ontzettend veel gebeurd. Kinderen, ouders en school mogen nu genieten van een welverdiende pauze. We informeren u volgende week over het vervolg en wensen iedereen, ondanks alles, een plezierige en ontspannen tijd!

 

Meivakantie BSO - De Kleine Zeester

Dansen voor de koningsspelen, morgenochtend 10 uur!!!

Weet u nog?? Vorig jaar hebben we de koningsspelen geopend op ons schoolplein. Met elkaar hebben we toen al dansend het startschot gegeven voor de koningsspelen onder leiding van Nathalie Beekman op het grote podium.

 

20190412_084431803943056.jpg

 

 

 

Helaas kunnen de koningsspelen dit jaar niet doorgaan vanwege het Corona virus. Maar, we kunnen wel met elkaar dansen!! Nathalie zal namelijk, via google meet, weer samen met jullie de dans doen die we vorig jaar ook hebben gedaan! Vergeten welke dat was?? De Pasapas natuurlijk!! Zie het filmpje van vorig jaar op ons schoolplein en het instructiefilmpje van Kinderen voor Kinderen hieronder.

Doen jullie mee?? Vrijdag 24 april om 10 uur via Google Meet : https://meet.google.com/erb-nsdk-zaj

 

Natuurlijk trek je dan ORANJE kleding aan tijdens de dans!!!

 

Filmpje vorig jaar:

 

https://bolwerk.schoudercom.nl/nieuws/laatste_nieuws#

 

Instructie filmpje dans Kinderen voor Kinderen:  

 

Pasapas clip: