Inloggen

PCB 't Bolwerk

Van:#
Aan:Iedereen in alle groepen
Scholendienst
Agenda 19 februari 2023

Alle kinderen van alle groepen zijn al hard aan het oefenen voor deze dienst. Sommige kinderen krijgen ook een speciale rol in het koor of lezen een gebed of een gedicht voor. Zonder leerlingen en hun ouders is het niet echt een scholendienst. We hopen op een zo groot mogelijke opkomst aanstaande zondag, u komt toch ook?

 

Op zondag 19 februari wordt in de Scheppingskerk de jaarlijkse scholendienst gehouden: een dienst die speciaal wordt gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De Protestantse Gemeente organiseert deze dienst om aan kinderen (en ouders) te laten zien hoe laagdrempelig (en gezellig) een kerkdienst tegenwoordig is en dat iedereen daarbij welkom is.

 

Ook dit jaar verleent 't Bolwerk, nu het weer kan, samen met de Regenboog, onze medewerking aan deze dienst. De dienst begint om 10.00 uur en wordt geleid door dominee Stephan Kurtzahn. Voor de allerkleinsten is er een oppasdienst aanwezig. 

 

In onze dagopeningen staat in deze periode het thema 'Angst en vertrouwen' centraal. De liederen bij dit thema zingen we in de klas en ook de bijbehorende verhalen komen in de groepen voorbij. De scholendienst sluit aan bij dit thema. 

 

Het is leuk als ouders met hun kinderen deze dienst bijwonen. Iedereen is van harte welkom. Het wordt echt een dienst voor (en door) kinderen!

 

kerk

Zichtbaarheid: Openbaar