Projectweek Kunstweek
17 mei 2021 - 21 mei 2021

xgnsgfnx

 

Van 17 t/m 21 mei hebben we op 't Bolwerk 'De Kunstweek'! Beeldende vorming is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Woorden en cijfers zijn simpelweg niet genoeg om uit te drukken wie we zijn. Juist met kunst leren kinderen zelf een oordeel te vormen en dingen te zeggen die anders onbesproken blijven.

De Kunstweek is een vernieuwend educatief concept dat hier schoolbreed invulling aan geeft. Door kinderen kennis te laten maken met bijzondere kunstenaars als Van Gogh, Picasso of Mondriaan worden de leerlingen in hun eigen werk geïnspireerd.

De Kunstweek: multimediale kunsteducatie, laagdrempelig, vernieuwend en superleuk!

 

cghdhnj

 

Een prachtig kunstwerk

Einddoel van De Kunstweken is alle kinderen op eigen niveau een echt kunstwerk te laten maken. Eén werk dat hen zelf verrast, voldoening geeft en trots oproept. En daarvoor gaat alles uit de kast.

Zo wordt voor alle kinderen een eigen glossy Museumfolder gedrukt met uitleg over het project voor thuis.

 

vj,hf,yiu

 

Een eigen museum...

Echt uniek aan dit project is dat alle kunstenaars allemaal ook een persoonlijk museum op internet krijgen zodat IEDEREEN hun creatie kan zien!

Met een paar muisklikken nodigen de kinderen (en hun ouders) zelf de gasten uit voor deze beveiligde digitale galerie.

 

bnm xhtg

 

... met echte museumshop!

Voor de echte liefhebbers ontbreekt uiteraard de museumwinkel niet. Hier is de eigen kinderkunst vereeuwigd op allerlei leuke aandenkens te bestellen, zoals een mok, placemats, stickers en wenskaarten.

Alle kinderen die hun museum geopend hebben, ontvangen gratis een reproductie van hun werkstuk gedrukt op een wenskaart!

 

n xzfgnszr

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren